Σελίδες

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

5 Τρόποι για να περιορίσεις τις σπατάλες στα ψώνια σου

Υπάρχει άνθρωπος που να μην αγαπάει τα ψώνια; Η απάντηση είναι όχι.
Ε λοιπόν όλοι έχουμε βρεθεί με πράγματα που δεν θυμόμαστε για ποιο λόγο τα πήραμε ή καταλήγουμε να πάρουμε ένα σωρό άχρηστα αντικείμενα εκτός από εκείνα που πραγματικά χρειαζόμασταν! Και όμως ακολουθώντας τους παρακάτω τρόπους θα μειώσετε τις σπατάλες στα ψώνια σας!


  1. Κάντε μια λίστα με τα πράγματα που χρειάζεται να αγοράσετε την προηγούμενη μέρα. Το μυαλό σας θα είναι πιο καθαρό και θα επικρατεί η λογική. Εννοείται πως η λίστα περιέχει μόνο όσα είναι αναγκαία.
  2. Πριν κάθε αγορά θα κάνεις την έρωτηση στον εαυτό σου: "Το χρειάζομαι πραγματικά αυτό;". Η απάντηση να είναι ειλικρινής.
  3. Καλό θα είναι να κουβαλάς μαζί σου χαρτονομίσματα μεγάλης αξίας παρά πολλά μικρότερης. Τα μικρά χαρτονομίσματα και τα ψιλά ειναι πιο εύκολο να ξοδευτούν γρήγορα χώρις να καταλάβουμε πόσα έχουμε ξοδέψει συνολικά. Αντίθετα τα χαρτονομίσματα μεγάλης αξίας λυπόμαστε να τα χαλάσουμε.
  4. Αν δεν μπορείτε να συγκατηθείτε, πάρτε μαζί σας το φίλο ή τη φίλη σας που θα σας εμποδίσει να κάνετε άσκοπες αγορές.
  5. Επενδύστε σε βασικά κομμάτια που έχουν διαχρονική αξία από ότι κομμάτια της συγκεκριμένης εποχής που μπορεί να καταλήξουν στο βάθος της ντουλάπας σας.


    Αυτοί είναι οι δικοί μου τρόποι για την αποφυγή άσκοπων αγορών. Οι δικοί σας;
    Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook εδώ.





3 σχόλια:

  1. ειδικα οταν μιλαμε για σουπερ μαρκετ η λιστα ειναι απαραιτητη. εκτος οτι ξεχνας τα μισα, μπορεις να γεμίσεις ενα καλαθι με αχρηστα πραγματα μονο και μονο επειδη ήταν προσφορά και στην τελικη πληρωνεις πολλα περισσοτερα. αμα μιλαμε για ρουχα και καλλυντικα η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις απολυτο δικιο! Γιαυτο και εγω δεν παω πουθενα χωρις τη φιλη μου που με συγκρατει!

      Διαγραφή